Vi helt sikre på at vores valg af HM Byggeselskab

Vi har været utroligt glade for at benytte HM Byggeselskab i forbindelse med vores ganske omfattende ombygning, tilbygning og istandsættelse af vores gård. John Michaelsen har været meget engageret i hele projektet, og har været til rådighed for vores utallige spørgsmål, så processen ikke har væres gået i stå. Det har været en stor hjælp, at have John med i forbindelse med vores ombygning, da John har været med at sørge for, at hans firmas arbejde var afsluttet til tiden, og andre håndværkere ikke blev forsinket.

John’s medarbejdere har tilsvarende været meget engagerede, og ud over at levere et fantastisk flot stykke arbejde, så har der hver eftermiddag været ryddet op og ordnet, så vi kunne komme til og bo på gården, uanset der var fuld gang i byggeriet. Man fornemmer helt klart som kunde, at John ikke vil være med til at levere ”halve løsninger” og derfor var hans tilbud heller ikke det laveste vi modtog ,i forbindelse med vores undersøgelse af forskellige løsninger. Ikke desto mindre, er vi helt sikre på at vores valg af HM Byggeselskab, var den bedste beslutning for såvel slutresultatet, som økonomien i byggeriet.

Lars og Cindy, Privat kunde

De virker seriøse og er til at stole på

Jeg har af flere omgange anvendt HM Byggeselskab, til en del tømrer arbejde, i forbindelse med renovering af min bolig. HM Byggeselskab har opsat nye lofter, døre samt gulv i hele huset til stor tilfredshed. Jeg har været meget tilfreds med hvad HM Byggesekslab har udført.
De virker seriøse og er til at stole på.

De kigger arbejdet an før de starter op og har ofte tømrer mesteren selv med ude, før de starter arbejdet op og ikke mindst, de fortsætter til arbejdet er færdigt og melder hvis de skulle blive forhindret en dag.
Jeg kan bestemt anbefale HM Byggeselskab.  

Jan Bøgeskov – Hvidovre, Privat kunde

Vi har aldrig fået en klage over kundeservice eller kvalitet

I forbindelse med mit arbejde som bygningstaksator har jeg ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at samarbejde med Hm Byggeselvskab. Dette er i forbindelse med indhentning af kontroltilbud. Min oplevelse er rigtig god. Vi har aldrig fået en klage over kundeservice eller kvalitet. Det er min oplevelse når jeg taler med medlem, følger de sig hjulpet gennem hele processen.

Der udvises empati og der er forståelse for at medlem kan have det svært i en skadessituation. Når HM Byggeselvskab er på en sag skal jeg ikke ind i min sag mere en gang. Det letter det mit daglige arbejde. Derfor kan jeg levere bedre kvalitet i mit daglige arbejde.

Bygningstaksator Brian Stender, LB Forsikring A/S

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.